opc_loader

Menu

Gedenksteen 17x21cm met Dubbel Hart: De herinneringen aan jou

Artikelnr: A191A

Gedenksteen met Hart uitsnede en tekst: De herinneringen aan jou..... Deze gedenksteen met achtersteun heeft een mooie voorbeeld tekst maar kan ook voorzien worden van uw eigen persoonlijke tekst, een mooi gedicht of een herkenbare uitspraak van uw dierbaren. Deze gedenkstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en graveerkleuren.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
17x21cm

Gedenksteen 17x21cm | Dubbel Hart uitsnede.

De herinneringen aan jou dragen wij altijd met ons mee

Een mooie gedenksteen leverbaar in 6 kleuren natuursteen. Deze gedenksteen met Dubbel hart in relief heeft een symbolische tekst, een eigen tekst is natuurlijk ook mogelijk. De inkleuring van de gegraveerde letters en kader is mogelijk in Oker Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, dit staat prachtig maar is wel wat duurder, een meerprijs is afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie  (+/- 50 Euro).

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst opgeven in het tekstveld bij het afronden van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk voor een indruk. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na akkoord van de proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Gedenksteen 17x21cm met Dubbel Hart: De herinneringen aan jou heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen 17x21cm met Dubbel Hart: De herinneringen aan jou
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen 17x21cm met Dubbel Hart: De herinneringen aan jou