opc_loader

Gedenksteen 20x15cm: Altijd samen, nooit alleen

Artikelnr: A192F

Gedenksteen 2 Vogels op een tak in kader en gegraveerde tekst. Deze gedenksteen met achtersteuntje: Altijd samen, nooit alleen...  kan ook voorzien worden van uw eigen persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een mooi gedicht of een herkenbare uitspraak van uw dierbaren. Deze gedenkstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en tekstkleur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

95,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Formaat
20x15cm
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja

Gedenksteen 20x15cm | 2 vogels op tak in kader.

Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk altijd één

Een mooie gedenksteen leverbaar in 6 kleuren natuursteen. Deze gedenksteen met Vogels op tak in kader heeft een symbolische tekst, een eigen tekst is natuurlijk ook mogelijk. De inkleuring van de gegraveerde letters en kader is mogelijk in Oker, Wit of Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, dit kent een meerprijs afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie  (+/- 50 Euro).

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst opgeven in het tekstveld bij het afronden van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk voor een indruk. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na akkoord van de proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Gedenksteen 20x15cm: Altijd samen, nooit alleen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen 20x15cm: Altijd samen, nooit alleen

Meest recente reviews

,