opc_loader

Menu

Gedenksteen 20x15cm: Er is niets wat voorgoed verdwijnt

Artikelnr: A192A

Gedenksteen Hart in kader en tekst: Er is niets wat voorgoed verdwijnt. Deze gedenksteen met achtersteun kent een mooie voorbeeld tekst maar kan ook voorzien worden van uw eigen persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een mooi gedicht of een herkenbare uitspraak van uw dierbaren. Deze gedenkstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en tekstkleur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

95,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
20x15cm

Gedenksteen 20x15cm | Hart in kader.

Er is niets wat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart

Een mooie gedenksteen leverbaar in 6 kleuren natuursteen. Deze gedenksteen met Hart in kader heeft een symbolische tekst, een eigen tekst is natuurlijk ook mogelijk. De inkleuring van de gegraveerde letters en kader is mogelijk in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, dit kent een meerprijs afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie  (+/- 50 Euro).

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst opgeven in het tekstveld bij het afronden van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk voor een indruk. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na akkoord van de proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Gedenksteen 20x15cm: Er is niets wat voorgoed verdwijnt heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen 20x15cm: Er is niets wat voorgoed verdwijnt
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen 20x15cm: Er is niets wat voorgoed verdwijnt