opc_loader

Menu

Gedenksteen 8x11x8cm: Altijd actief, volop in het leven

Artikelnr: A132F

Gedenksteen 8x11x8cm: Altijd aktief, volop in het leven. De tekst in dit voorbeeld kan natuurlijk vervangen worden voor eigen tekst, bijvoorbeeld een klein gedicht, een herkenbare uitspraak of een naam met datum van uw dierbaren. De gedenkstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren natuursteen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Askamer + afsluitdop

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
8x11x8cm

Gedenksteen: Altijd actief, volop in het leven Steeds positief, altijd alles gegeven.

De gedenksteen is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen. In deze collectie bieden wij veel gedenkstenen met voorbeeldteksten, een eigen tekst is natuurlijk veel persoonlijker. De inkleuring van de gegraveerde letters is in Oker, Wit of Zilver. Bladgoud is een extra optie, deze meerprijs is afhankelijk van het aantal letters. Na ontvangst van uw tekst geven wij graag een kosten indicatie.

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw eigen tekst ingeven in het tekstveld bij het overzicht van uw bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een voorbeeld hoe dit eruit komt te zien. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord wordt de gedenksteen in productie genomen, de tijd voor de gravering bij de steenhouwer is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Lettertype:
Een veel gebruikte lettertype is Ariël, deze wordt gegraveerd en ingekleurd met uw kleurkeuze.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u uw kleurkeuze aangeven, de kleuren natuursteen zijn groot weergegeven op het tabblad Extra informatie.

Askamer Ø12mm voor een beetje crematie-as
Op verzoek kunnen wij een boorgat maken voor plaatsing van een beetje crematie-as of een ander klein symbolisch aandenken. Deze askamer wordt afgesloten met een rubber dopje. Zo maakt u van deze gedenksteen ook een kleine urn. Het boorgat maken wij aan achterzijde van de gedenksteen (tegenovergesteld aan tekstvlak).
 

D E T A I L S
formaat 8x11x8cm
levertijd 15 werkdagen

contactinformatie

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Gedenksteen 8x11x8cm: Altijd actief, volop in het leven heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen 8x11x8cm: Altijd actief, volop in het leven
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen 8x11x8cm: Altijd actief, volop in het leven