opc_loader

Graflantaarn Johannes in 7 kleuren natuursteen (14cm)

Artikelnr: LGR19

Graflantaarn Johannes van natuursteen (H=14cm)

Graflantaarn van graniet vervaardigd. De Johannes is een kleine lantaarn, rond gevormd en 14cm hoog. Het deksel is voorzien van een scharnier voor het plaatsen of vervangen van de kaars. De lantaarn is leverbaar in vele granietkleuren. De levertijd is ongeveer 2 weken, dit is mede afhankelijk van de granietkleur van uw keuze. De levering is inclusief verzendkosten op uw adres in Nederland.

Natuursteen kleuren

219,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
H=14cm

Graflantaarn Johannes 14cm.

De graflantaarn Johannes is leverbaar in verschillende kleuren graniet. Elk exemplaar wordt vervaardigd door ambachtelijke steenhouwers. De kaars wordt geplaatst in een cilinder van glas, deze glazen wand zorgt ervoor dat de kaars beschermd is voor weersinvloeden zoals regen en wind. 

De graflantaarn wordt geleverd exclusief een graflantaarnkaars, deze Compo kaarsen zijn echter leverbaar in verschillende formaten (branduren). De graflantaarn Johannes is uitsluitend geschikt voor de kleinste kaars met 72 branduren of een LED kaars. Bij Gedenk Idee heeft u óók keuze voor voordelige en onderhoudsvrije LED kaarsen (in wit en rood) op een accu of batterij, deze LED kaarsen hebben een levensduur van ca. 365 dagen.
 

D E T A I L S
formaat H=14cm
levertijd 2 weken

Er zijn vele kleuren mogelijk, dit in combinatie met het grafmonument.
Let op, kleuren op het scherm kunnen afwijken van het origineel.
Kleur optie natuursteen:

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

contactinformatie

Graflantaarn Johannes in 7 kleuren natuursteen (14cm) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Graflantaarn Johannes in 7 kleuren natuursteen (14cm)

Meest recente reviews

,