opc_loader

Menu

Gedenklicht met waxine: Fenix Transparant

Artikelnr: gedenklicht-fenix-clear

Gedenklicht Fenix Transparant

Het gedenklicht Fenix is een heel persoonlijk aandenken aan een overledene. De gedenklichten van glas bij Gedenk Idee worden vervaardigd met een kleine hoeveelheid crematie-as. Doordat de glasobjecten vrij uit de hand worden gevormd, zijn deze uniek en vormen zij een tasbare herinnering aan uw dierbare. De Fenix is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee

Glasreliek formaat

Kleurkeuze 1

Kleurkeuze 2

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
glas
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
naar keuze

Glasreliek met waxine: Fenix Transparant.

Met een gedenklicht eer je een dierbare met een lichtje in de duisternis. Wanneer je een dierbare verliest dan wil je hem of haar op een bijzondere wijze gedenken – ook lang na de uitvaart. Maar wat moet de asbestemming precies worden? Er zijn verschillende mogelijkheden: een urn, uitstrooien, verdelen over de familie in kleine urnen of ashangers. Je kunt ook je dierbare een heel bijzondere laatste rustplaats geven.

Laat hiervoor een beetje crematie-as verwerken in een exclusief glasobject, zoals het gedenkobject en waxinelicht Fenix. Dit prachtige, ambachtelijke kunstvoorwerp vormt de perfecte wijze voor het gedenken van je dierbare. Iedere keer wanneer je het waxinelicht aansteekt, zal je vol liefde je verloren dierbare herinneren.

Het gedenkobject en waxinelicht Fenix is een prachtige halve bol vol gepassioneerde kleuren in rood en oranje. Het heeft een smalle basis en een brede top waarin een standaard waxinelicht geplaatst kan worden. Het glas is uiteraard warmtebestendig, waardoor je met een gerust hart voor je dierbare een waxinelichtje kan aansteken wanneer jij dat wilt. Het gedenkobject en waxinelicht Fenix wordt op ambachtelijke wijze geblazen en daardoor is ieder glasobject uniek en bijzonder. Maar dat zal het gedenkobject en waxinelicht Fenix toch wel zijn, want de glasblazer verwerkt in het glas een beetje crematie-as van je dierbare.
Hierdoor ontstaat er een zeer persoonlijk gedenkteken waarmee je de overleden dierbare iedere keer weer opnieuw mee eert.

Wanneer je het gedenkobject en waxinelicht Fenix bestelt dan is het mogelijk om enkele theelepeltjes as aangetekend te verzenden naar het atelier of het persoonlijk te komen overhandigen. Het is ook mogelijk om andere kleuren voor het glasobject uit te kiezen dan de getoonde voorbeelden. 

Kies bijvoorbeeld voor kleuren die perfect passen bij je interieur of laat een waxinelichthouder voorzien van de lievelingskleuren van de overleden dierbare.  Er is heel veel mogelijk en wij stemmen dit graag helemaal perfect met je af, zodat het gedenkobject en waxinelicht Fenix een perfect gedenkobject zal zijn.

Overdracht crematie-as:
U kunt dit persoonlijk overhandigen in onze showroom of met PostNL (aangetekend) opsturen. Zie aanvullende informatie hieronder bij Tabblad Extra informatie

Keuze voor Transparant glas of Opaak glas:
- Transparant: de crematie-as is zichtbaar door het glas heen, hierbij zijn meerdere kleuren mogelijk.
- Opaak: de cremate-as is alleen zichtbaar welke aan de oppervlakte ligt.
U kunt uw keuze eenvoudig opgeven tijdens uw bestelling , heeft u kleur vragen, belt u ons gerust.

Kleuren:
De glaskleuren voor onze glasrelieken zijn eindeloos. Voor het maken van een kleurkeuze is een kleurenkaart beschikbaar.
Zie hiervoor Tabblad Extra informatie
 

D E T A I L S
Fenix (small) ca. 6x10cm €199
Fenix (medium) ca. 8x12cm €225
Fenix (large) ca. 9x13cm €245

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.
 

Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Gedenklicht met waxine: Fenix Transparant heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenklicht met waxine: Fenix Transparant
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenklicht met waxine: Fenix Transparant

Laatst bekeken items