opc_loader

Glasreliek knuffelhart

Artikelnr: knuffelsteen hart

Knuffelsteen Hart Roze-Rood

Een knuffelsteen Hart van glas vervaardigd. In dit glasobject wodt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De knuffelsteen heeft een teder karakter, door de kleine omvang worden deze vaak meegenomen op reis. Het formaat is ca. 40x35mm. Elk exemplaar is uniek en in opdracht voor u vervaardigd door een Nederlandse kunstenaar.

120,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
Levertijd ongeveer 6 weken
Kenmerken
Materiaal:
glas
Inhoud:
symbolisch
Weerbestendig:
niet geschikt voor buiten
Formaat:
40x35mm

Glasreliek - knuffelsteen Hart.

Dit glasobject wordt op bestelling vervaardigd. Ieder model wordt met de mond geblazen en vrij uit de hand gevormd. Dit maakt elk exemplaar uniek. Het is mogelijk een beetje crematie-as te verwerken in het glasobject. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De as wordt verwerkt in het glasobject en geeft een fraaie vleug in dit gedenkteken. De kleur is roze/rood. Een klein beetje crematie-as kunt u met een aangetekende PostNL zending aan ons beschikbaar stellen. Op verzoek kunnen wij toesturen een speciale envelop zodat u deze (aangetekend) aan ons kunt retourneren. Natuurlijk kunt u dit ook bij ons op kantoor overhandigen. 

Wij zijn u graag van dienst om u te adviseren voor een mooie keuze. 

Overdracht crematie-as:
U kunt dit persoonlijk overhandigen in onze showroom in Oosterland of met PostNL (aangetekend) opsturen. Zie aanvullende informatie hieronder bij Tabblad Extra informatie

Kleuren:
De glaskleuren voor onze glasrelieken zijn eindeloos. Voor het maken van een kleurkeuze is een kleurenkaart beschikbaar. Zie hiervoor Tabblad Extra informatie

D E T A I L S
knuffelsteen 40x35mm
levertijd ca. 6 weken

In3 gespreid betalen

In3 gespreid betalen bij Gedenk Idee,
uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.
 

Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €90
Gratis verzending vanaf €145

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items