opc_loader

Menu

Glasreliek Vogel in vele kleuren leverbaar

Artikelnr: dbv-c3

Glasreliek Vogeltje met deeltjes crematie-as

De Vogel is een exclusief vervaardigd glasreliek waarin opgenomen een kleine hoeveelheid crematie-as. Elk exemplaar is uniek en wordt speciaal voor u vervaardigd door een Nederlandse glasblazer. Uw lievelings-kleuren (maximaal 2) worden verwerkt in het glas door de glasblazer, neem gerust contact op voor advies. 

Kleurkeuze 1

Kleurkeuze 2

165,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
glas
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
6x12cm

Glasreliek en gedenkobject: Vogel.

Een klein en teder glasreliek exclusief vervaardigd als aandenken aan uw dierbare. In het glasreliek wordt door de glasblazer een kleine hoeveelheid crematie-as verwerkt. Het is mogelijk maximum 3 kleuren te verwerken in het glasreliek, deze kunt u bij uw bestelling opgeven. Tinten zoals bijvoorbeeld hemelblauw en waterblauw zijn is wat lastig te verwerken. Neemt u gerust contact op met Gedenk Idee om uw voorkeur te bespreken.

Een kleine hoeveelheid crematie-as, ongeveer een theelepeltje, wordt verwerkt door de glasblazer in het glasreliek. U kunt dit in onze uitvaartwinkel afgeven of met een postzending (aangetekend) doen toekomen. Het opsturen voelt wellicht wat ongemakkelijk, wij kunnen u telefonisch correct adviseren.

Elk exemplaar wordt vervaardigd door een Nederlandse glasblazer en is een unica, dat wil zeggen, wij kunnen nimmer 2 exact dezelfde exemplaren garanderen.

Overdracht crematie-as:
U kunt dit persoonlijk overhandigen in onze showroom of met PostNL (aangetekend) opsturen. Zie aanvullende informatie hieronder bij Tabblad Extra informatie

Keuze voor Transparant glas of Opaak glas:
- Transparant: de crematie-as is zichtbaar door het glas heen, hierbij zijn meerdere kleuren mogelijk.
- Opaak: de cremate-as is alleen zichtbaar welke aan de oppervlakte ligt.
U kunt uw keuze eenvoudig opgeven tijdens uw bestelling , heeft u kleur vragen, belt u ons gerust.
 

D E T A I L S
Vogel ca. 12x6cm
levertijd ca. 4 tot 5 weken

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 288387

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.
 

Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Glasreliek Vogel in vele kleuren leverbaar heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Glasreliek Vogel in vele kleuren leverbaar
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Glasreliek Vogel in vele kleuren leverbaar

Laatst bekeken items