opc_loader

Glasreliek Vogel in vele kleuren leverbaar

Artikelnr: dbv-c3

Glasreliek Vogeltje met deeltjes crematie-as

De Vogel is een exclusief vervaardigd glasreliek waarin opgenomen een kleine hoeveelheid crematie-as. Elk exemplaar is uniek en wordt speciaal voor u vervaardigd door een Nederlandse glasblazer. Uw lievelings-kleuren (maximaal 3) worden verwerkt in het glas door de glasblazer, neem gerust contact op voor advies. 

165,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
Levertijd ongeveer 6 weken
Kenmerken
Formaat:
6x12cm
Materiaal:
glas
Inhoud:
symbolisch
Weerbestendig:
niet geschikt voor buiten

Glasreliek en gedenkobject: Vogel.

Een klein en teder glasreliek exclusief vervaardigd als aandenken aan uw dierbare. In het glasreliek wordt door de glasblazer een kleine hoeveelheid crematie-as verwerkt. Het is mogelijk maximum 3 kleuren te verwerken in het glasreliek, deze kunt u bij uw bestelling opgeven. Tinten zoals bijvoorbeeld hemelblauw en waterblauw zijn is wat lastig te verwerken. Neemt u gerust contact op met Gedenk Idee om uw voorkeur te bespreken.

Een kleine hoeveelheid crematie-as, ongeveer een theelepeltje, wordt verwerkt door de glasblazer in het glasreliek. U kunt dit in onze uitvaartwinkel afgeven of met een postzending (aangetekend) doen toekomen. Het opsturen voelt wellicht wat ongemakkelijk, wij kunnen u telefonisch correct adviseren.

Elk exemplaar wordt vervaardigd door een Nederlandse glasblazer en is een unica, dat wil zeggen, wij kunnen nimmer 2 exact dezelfde exemplaren garanderen.

Overdracht crematie-as:
U kunt dit persoonlijk overhandigen in onze showroom in Oosterland of met PostNL (aangetekend) opsturen. Zie aanvullende informatie hieronder bij Tabblad Extra informatie

Kleuren:
De glaskleuren voor onze glasrelieken zijn eindeloos. Voor het maken van een kleurkeuze is een kleurenkaart beschikbaar. Zie hiervoor Tabblad Extra informatie

D E T A I L S
Glasreliek Vogel 12x6cm
levertijd ca. 6 weken

In3 gespreid betalen

In3 gespreid betalen bij Gedenk Idee,
uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.
 

Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €125

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items