opc_loader

Glasreliek Hart met waxine

Artikelnr: Hart met waxine
Gedenk Idee NL

Hart van glas met waxine en deeltjes crematie-as

Dit transparant hart is een glasreliek exclusief van glas vervaardigd en leverbaar in verschillende kleuren. In het glas wordt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. Het hartje is leverbaar in drie formaten bij GedenkIdee.

200,00
Glasreliek formaat
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 6 tot 8 weken
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Materiaal:
glas
Inhoud:
symbolisch
Weerbestendig:
niet geschikt voor buiten
Formaat:
naar keuze

Glasreliek Hart met zichtbare deeltjes crematie-as

Dit glasreliek wordt op bestelling vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. Dit maakt elk exemplaar uniek. Het hartje is leverbaar in drie verschillende formaten. Bij de vervaardiging van dit glasreliek wordt door de glasblazer een kleine hoeveelheid crematie-as toegevoegd aan het vloeibare glas. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De crematie-as wordt verwerkt in het glasobject en is subtiel aanwezig en zichtbaar in het glas.

Een klein beetje crematie-as kunt u met een aangetekende PostNL zending aan ons beschikbaar stellen. Op verzoek kunnen wij toesturen een speciale envelop zodat u deze (aangetekend) aan ons kunt retourneren. U kunt ook langskomen in onze kleine showroom in Zeeland. Wij zijn u graag van dienst om u te adviseren voor een mooie keuze.

Overdracht crematie-as:
U kunt dit persoonlijk overhandigen in onze showroom in Oosterland of met PostNL (aangetekend) opsturen. Zie aanvullende informatie hieronder bij Tabblad Extra informatie

Kleuren:
De glaskleuren voor onze glasrelieken zijn eindeloos. Voor het maken van een kleurkeuze is een kleurenkaart beschikbaar. Zie hiervoor Tabblad Extra informatie

D E T A I L S
hart  small 8x8x4cm € 200,-
hart medium 10x10x5cm € 230,-
hart large 12x12x7cm € 260,-

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.
 

Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

Laatst bekeken items