opc_loader

Glasreliek knuffelhart met deeltjes crematie-as

Artikelnr: knuffelsteen hart

Knuffelsteen Hart kleur Rood

Dit hartje is een glasreliek exclusief van glas vervaardigd. In het glas wordt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. Het hartje is leverbaar in drie formaten bij GedenkIdee. Er zijn verschillende kleuren mogelijk welke voor u verwerkt worden door de glasblazer in het glasreliek. Wij zijn u graag van dienst met advies.

Glasreliek formaat

Kleurkeuze 1

Kleurkeuze 2

210,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
glas
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
naar keuze

Glasreliek Hart met zichtbare deeltjes crematie-as.

Dit glasreliek wordt op bestelling vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. Dit maakt elk exemplaar uniek. Het hartje is leverbaar in drie verschillende formaten. Bij de vervaardiging van dit glasreliek wordt door de glasblazer een kleine hoeveelheid crematie-as toegevoegd aan het vloeibare glas. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De crematie-as wordt verwerkt in het glasobject en is subtiel aanwezig en zichtbaar in het glas.

Een klein beetje crematie-as kunt u met een aangetekende PostNL zending aan ons beschikbaar stellen. Op verzoek kunnen wij toesturen een speciale envelop zodat u deze (aangetekend) aan ons kunt retourneren. U kunt ook langskomen in onze kleine showroom in Zeeland. Wij zijn u graag van dienst om u te adviseren voor een mooie keuze.

Overdracht crematie-as:
U kunt dit persoonlijk overhandigen in onze showroom of met PostNL (aangetekend) opsturen. Zie aanvullende informatie hieronder bij Tabblad Extra informatie

Keuze voor Transparant glas of Opaak glas:
- Transparant: de crematie-as is zichtbaar door het glas heen, hierbij zijn meerdere kleuren mogelijk.
- Opaak: de cremate-as is alleen zichtbaar welke aan de oppervlakte ligt.
U kunt uw keuze eenvoudig opgeven tijdens uw bestelling , heeft u kleur vragen, belt u ons gerust.
 

D E T A I L S
hart small 8x8x4cm €210
hart medium 10x10x5cm €245
hart large 12x12x7cm €275

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 288387

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.
 

Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Glasreliek knuffelhart met deeltjes crematie-as heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glasreliek knuffelhart met deeltjes crematie-as

Meest recente reviews

,