opc_loader

Over ons

Over Gedenk Idee in Zeeland
Leo en Wouter van Gedenk Idee

Maak kennnis met ons assortiment in onze showroom
Een keuze maken voor een urn of gedenksieraad is niet eenvoudig. Gedenktekens worden gemaakt van uiteenlopende materialen zoals glas, hout, keramiek, marmer, messing en diverse edelmetalen. Wij kunnen ons voorstellen dat u goed geinformeerd wilt worden over ons ruime assortiment en de service welke wij u kunnen bieden. Hiervoor ontvangen u graag bij voorkeur op afspraak in onze kleine showroom in Oosterland (Zeeland).
As-afhandeling
Heeft u een keuze gemaakt uit onze catalogus of op onze website, dan zijn wij u natuurlijk ook van dienst met de gehele asafhandeling.
Wij beschikken over de mogelijkheid om de gekozen urn of het assieraad te vullen met de crematie-as van uw dierbare. Het is vaak mogelijk dat u hierop kunt wachten met een kopje koffie, wij waarderen een afspraak zodat wij voor u alle tijd kunnen vrijmaken.
Wij waarderen een afspraak

Een afspraak voor uw bezoek aan onze showroom wordt gewaardeerd. U kunt eenvoudig telefonisch een afspraak maken.
Ons telefoonnummer is: +31(0)10 - 428 07 45. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden van 09:00 tot 16:30 uur. Een bezoek op zaterdag is ook mogelijk, wij ontvangen u graag in onze bescheiden showroom in Oosterland, echter op zaterdag uitsluitend op afspraak.

Openingstijden kantoor:
• dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur
• Zaterdag: uitsluitend op afspraak
Uitvaartwinkel in Zeeland
Gedenk Idee gevestigd aan de Van den Abeelestraat 7 (4307 BM) in Oosterland. Onze uitvaartwinkel met kleine showroom ligt op Schouwen-Duiveland, tussen Bruinisse en Zierikzee. Wij zijn uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg met eigen parkeerterrein voor de deur.