opc_loader

Over ons

Over Gedenk Idee in Zeeland
Leo en Wouter van Gedenk Idee

Maak kennnis met ons assortiment in onze showroom

Een keuze maken voor een urn of gedenksieraad is niet eenvoudig. Gedenktekens worden gemaakt van uiteenlopende materialen zoals glas, hout, keramiek, marmer, messing en diverse edelmetalen. Wij kunnen ons voorstellen dat u goed geinformeerd wilt worden over ons ruime assortiment en de service welke wij u kunnen bieden. Hiervoor ontvangen wij u graag in onze kleine showroom in Oosterland (Zeeland).

As-afhandeling

Heeft u een keuze gemaakt uit onze catalogus of op onze website, dan zijn wij u natuurlijk ook van dienst met de gehele asafhandeling.
Wij beschikken over de mogelijkheid om de gekozen urn of het assieraad te vullen met de crematie-as van uw dierbare. Het is vaak mogelijk dat u hierop kunt wachten met een kopje koffie, een afspraak kunt u eenvoudig telefonisch maken met Wouter van Gedenk Idee Zeeland.

Wij waarderen een afspraak

Voor een bezoek aan onze showroom waarderen wij een (telefonische) afspraak, bij uw bezoek heeft u onze volledige aandacht en wij voorkomen gelijktijdig bezoek van meerdere klanten. U kunt eenvoudig telefonisch een afspraak maken. Ons telefoonnummer is: +31(0)113 - 28 83 87. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden van 09:00 tot 16:30 uur. 

COVID-19 protocol
Voor uw en onze veiligheid beperken wij het aantal bezoekers zodat wij op veilige afstand elkaar te woord kunnen staan.

Openingstijden

• dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur
(let op, openingstijden kunnen afwijken door COVID-19 protocol). 

Uitvaartwinkel in Zeeland

Gedenk Idee gevestigd aan de Van den Abeelestraat 7 (4307 BM) in Oosterland. Onze uitvaartwinkel met kleine showroom ligt op Schouwen-Duiveland, tussen Bruinisse en Zierikzee. Wij zijn uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg met eigen parkeerterrein voor de deur.