opc_loader

Menu

Over ons

 

Over Gedenk Idee in Zeeland
Leo en Wouter van Gedenk Idee Zeeland

 

Maak kennnis met ons assortiment in onze showroom

Een keuze maken voor een urn of gedenksieraad is niet eenvoudig. Gedenktekens worden gemaakt van uiteenlopende materialen zoals glas, hout, keramiek, marmer, messing en diverse edelmetalen. Wij kunnen ons voorstellen dat u goed geïnformeerd wilt worden over ons ruime assortiment en de service welke wij u kunnen bieden. 

As-afhandeling

Heeft u een keuze gemaakt uit onze catalogus of op onze website, dan zijn wij u natuurlijk ook van dienst met de gehele asafhandeling.
Wij beschikken over de mogelijkheid om de gekozen urn of het assieraad te vullen met de crematie-as van uw dierbare. Het is vaak mogelijk dat u hierop kunt wachten met een kopje koffie, een afspraak kunt u eenvoudig telefonisch maken met Wouter van Gedenk Idee Zeeland.

Wij waarderen een afspraak

Voor een bezoek aan onze showroom waarderen wij een (telefonische) afspraak, bij uw bezoek heeft u onze volledige aandacht en wij voorkomen gelijktijdig bezoek van meerdere klanten. U kunt eenvoudig telefonisch een afspraak maken. Ons telefoonnummer is: +31(0)113 - 28 83 87. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden op werkdagen van 09:00 tot 16:30 uur. 

Openingstijden

• dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur

Uitvaartwinkel in Zeeland

Gedenk Idee gevestigd aan de Zuid-Kerkstraat 19  4486 BN  Colijnsplaat. Onze uitvaartwinkel met kleine showroom ligt op Noord Beveland tussen Zierikzee en Goes.