opc_loader

Druppel urn 19cm in Gold-Green: Vlinder (260ml)

Artikelnr: U02M-GG-VLDR

Glasdruppel urn met Vlinder

Een druppel in Gold-Green glas, rondom gezandstraald met een afbeelding van een vlinder. Deze druppel urn is 19cm hoog, de inhoud is ca. 260ml. De dierenurn is eenvoudig te voorzien van crematie-as van uw huisdier door een kleine opening aan de onderzijde.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Glaskleur druppel

Graveertekst

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
glas
Inhoud
260ml
Formaat
19cm

Druppel urn van glas Gold-Green met transparante vlinder.

Een nieuwe dieren urnen collectie waarbij de urn rondom is gezandstraald. De uitsnede is hierbij een symbolische vlinder. De askamer is semi transparant. Dat wil zeggen dat de inhoud deels zichtbaar is door de tekening van de vlinder. Deze uitsnede wordt door vakmensen met de hand aangebracht op de druppel urn van glas. De druppel is hoog 19cm, de inhoud van de askamer is ca. 260ml. Deze druppel urn is leverbaar in verschillende formaten en inhoud bij Gedenk Idee.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit druppel as-gedenkornament is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Gold-Green, Opaque Nature en Opaque Turquoise. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand  vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.

De dieren urnen collectie maakt deel uit van de Eeuwige Roos, Gedenk Idee Memorial Shop is erkend dealer, wij zijn u graag van dienst met het maken van een keuze voor een mooie urn voor uw dierbare huisdier.

RVS staander voor Frosted urnen
De rvs standaardjes met uitsnede Hart, Pootafdruk of Vlinder zijn 20cm hoog en alleen geschikt voor 50ml druppel urnen. Voor de 260ml druppel urnen is een hogere standaard leverbaar (22cm), deze is personaliseerbaar met een tekst en/of tekening. Deze gravure wordt zwart ingekleurd. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren.

Optioneel kunnen wij ook een (korte) naam graveren op de druppel urn.
 

D E T A I L S
hoogte H=19cm
inhoud 260ml

contactinformatie

Druppel urn 19cm in Gold-Green: Vlinder (260ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn 19cm in Gold-Green: Vlinder (260ml)

Meest recente reviews

,