opc_loader

Menu

Pebbles knuffel urn Hart: geel/wit incl. standaard (20ml)

Artikelnr: U36HRT-GW

Pebbles knuffel Hart mini urn inclusief standaard

Een knuffel gedenkornament geschikt voor een klein beetje crematie-as, een haarlok of een stukje kleding als aandenken aan uw dierbare. Met een zelf-hechtend sluitplaatje aan de onderzijde wordt het as-reservoir afgesloten. De Pebbles Hart urnen zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren bij Gedenk Idee Memorialshop.

59,00 53,10
U bespaart: 10%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Materiaal
kristalglas
Inhoud
20ml
Formaat
65x65x35mm

Pebbles mini urn Hart met askamer: Geel met Wit.

Glas gedenkornament met kleine askamer. Deze mini urn is veel zorg en met de hand vervaardigd. In het midden van de Pebble bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. De hoeveelheid is ca. 50ml. Door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten aan de onderzijde. Het as-reservoir van de Pebble blauw en de Pebble groen is semi-transparant waardoor de crematie-as deels zichtbaar is. Bij het Pebble hartje in de kleur geel/wit en zwart/wit is de inhoud niet zichtbaar. Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u in onze showroom in Zeeland, hiervoor waarderen wij een afspraak. 

De Pebble mini urn Hart is leverbaar in verschillende kleuren, in combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en een prachtige uitstraling. Deze knuffelurnen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleurschakeringen bij Gedenk Idee Memorial Shop.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=90mm
standaard inclusief

contactinformatie

Pebbles knuffel urn Hart: geel/wit incl. standaard (20ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Pebbles knuffel urn Hart: geel/wit incl. standaard (20ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Pebbles knuffel urn Hart: geel/wit incl. standaard (20ml)