opc_loader

Black-Silver Hart mini urn (180ml)

Artikelnr: U38HBLS

Hart mini urn Black-Silver

Een prachtig mini urn / keepsake als Hartje gevormd. Dit hartje is gemaakt van kristalglas en heeft een askamer voor ongeveer 180ml crematie-as. Op een standaardje is het unieke hartje een kunstwerk maar ook een onopvallende mini urn voor een tastbare herinnering in huis.

Standaard Hart urn

129,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
180ml
Formaat
13cm

Hart urn Black-Silver van kristalglas.

Dit Black-silver heart is een prachtige keepsake urn in de vorm van een hart. In de kern van het hart bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. De opening van het as-reservoir bevindt zich aan de achterzijde van het hart. Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Het hart is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. Het hart is uitermate geschikt om op een *houdertje te plaatsen waardoor een uniek en persoonlijk thuis gedenkornament gecreëerd kan worden.

Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dit maakt elke ornament uniek. Elk hart heeft een uniek kleurpatroon. Geen een is exact hetzelfde. Het hart is meer dan alleen een keepsake urn, het is een waar kunstwerk ter nagedachtenis van uw dierbare. En bijpassend houdertje is additioneel verkrijgbaar en wordt dus niet standaard geleverd bij het hart.
 

D E T A I L S
formaat 13cm
inhoud 180ml
standaard optioneel

contactinformatie

Black-Silver Hart mini urn (180ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Black-Silver Hart mini urn (180ml)

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items