opc_loader

Menu

Hart mini urn in Blauw Opaak kristalglas (50ml)

Artikelnr: U39MHB

Hart mini urn in Blauw Opaak

Een prachtig mini urn / keepsake als Hartje gevormd. Dit hartje is gemaakt van kristalglas en heeft een askamer voor ongeveer 50ml crematie-as. Op een standaardje is het unieke hartje een kunstwerk maar ook een onopvallende mini urn voor een tastbare herinnering in huis.

Standaard Hart urn

89,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
50ml
Formaat
10cm

Hart urn Blauw Opaak van kristalglas.

Dit Blauwe hartje is een prachtige keepsake urn van glas. In de kern van het gedenkartikel bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. De opening van het as-reservoir bevindt zich aan de achterzijde van het hart. Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Het hartje is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. Het hart is uitermate geschikt om op een houdertje te plaatsen waardoor een uniek en persoonlijk thuis gedenkornament gecreëerd kan worden.

Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dit maakt elke ornament uniek. Elk hart heeft een uniek kleurpatroon. Geen een is exact hetzelfde. Het hart is meer dan alleen een keepsake urn, het is een waar kunstwerk ter nagedachtenis van uw dierbare. Een bijpassend houdertje is additioneel verkrijgbaar en wordt niet standaard geleverd bij het hart.
 

D E T A I L S
formaat 10cm
inhoud 50ml
standaard optioneel

contactinformatie

Hart mini urn in Blauw Opaak kristalglas (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hart mini urn in Blauw Opaak kristalglas (50ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hart mini urn in Blauw Opaak kristalglas (50ml)