opc_loader

Menu

Butterfly mini urn keepsake duo-color met Roze (45ml)

Artikelnr: K1040

Vlinder mini urn, een mooi en teder urntje van messing vervaardigd. Dit kleine urntje van LoveUrns is leverbaar in drie verschillende kleuren, de inhoud voor de crematie-as is ca. 45ml, dat is een kleine en symbolische hoeveelheid. De Blauw-Roze butterfly urn heeft aan de onderzijde een schroefdop opening. Het vullen van deze Butterfly urn is hiermee een eenvoudige handeling.

92,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Inhoud
45ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=6cm
Materiaal
messing

Butterfly mini urn duo-color met Roze + zilverkleurrand (45ml).

Kleine en tedere urn van messing. De Butterfly maakt deel uit van de LoveUrns© , ze zijn met veel zorg en aandacht vervaardigd door dit familiebedrijf. De keepsake heeft een kleine askamer voor crematie-as, de inhoud van deze mini urn is ca. 45ml. De Butterfly mini urn is leverbaar in drie verschillende kleuren. Naast deze duo-color Blauw-Roze gekleurde vlinder is ook leverbaar in ons asssortiment een Blauwe en een Witte vlinder. Deze ziet u ook staan in deze Vlinder categorie. De toegang tot de askamer is netjes weggewerkt aan de onderzijde, het vullen van de urn is een eenvoudige handeling, zonodig zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Zeeland.

De kwaliteitsproducten van LoveUrns® uit India worden door de passie en ervaring van plaatselijke ambachtslieden uit messing en andere hoogwaardige metalen vervaardigd. Om de duurzaamheid van de kwaliteitsproducten te garanderen wordt ieder product voorzien van GlossCoat™-technologie. Dit is een unieke laklaag die de urn beschermd en tegelijkertijd voorziet van een glanzende afwerking.
 

D E T A I L S
materiaal messing
inhoud 45ml

contactinformatie

Butterfly mini urn keepsake duo-color met Roze (45ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Butterfly mini urn keepsake duo-color met Roze (45ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Butterfly mini urn keepsake duo-color met Roze (45ml)