opc_loader

Menu

Druppel urn Opaque-Turquoise: Vlinder (260ml)

Artikelnr: U01M-OT-VLDR

Druppel urn van glas met Vinder

Een druppel in Opaque-Turquoise glas, rondom gezandstraald met afbeelding van een Vlinder. Deze druppel urn is 19cm hoog, de inhoud is ca. 260ml. De urn is eenvoudig te voorzien van crematie-as van uw dierbare door een kleine opening aan de onderzijde.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Glaskleur druppel

Graveertekst

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
glas
Inhoud
260ml
Formaat
19cm

Druppel urn 19cm Frosted Opaque-Turquoise: Vlinder.

Een nieuwe urnen collectie waarbij de urn rondom is gezandstraald. De uitsnede is hierbij een symbolische Vlinder. De askamer is niet transparant. Dat wil zeggen dat de inhoud niet zichtbaar is door de tekening van de Vlinder. Deze uitsnede wordt door vakmensen met de hand aangebracht op de druppel urn van glas. De druppel is hoog 19cm, de inhoud van de askamer is ca. 280ml. Deze druppel urn is leverbaar in verschillende formaten en inhoud bij Gedenk Idee in Zeeland.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit druppel as-gedenkornament is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Gold-Green, Rose-Gold, Opaque Nature en Opaque Turquoise. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand  vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.

De druppelurnen collectie maakt deel uit van de Eeuwige Roos, Gedenk Idee Memorial Shop is erkend dealer, wij zijn u graag van dienst met het maken van een keuze voor een mooie urn voor uw dierbaren.

Optie voor extra tekst
Naast de afbeelding is plaatsing mogelijk van een naam of een kleine tekst. Voor een goed advies: neem contact op met onze klantenservice
 

D E T A I L S
hoogte H=19cm
inhoud 260ml

contactinformatie

Druppel urn Opaque-Turquoise: Vlinder (260ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Druppel urn Opaque-Turquoise: Vlinder (260ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Druppel urn Opaque-Turquoise: Vlinder (260ml)