opc_loader

Druppel urn 14cm in Paars met Harten (50ml)

Artikelnr: U01-GG-HART

Glasdruppel urn met Hartjes

Een druppel urn in Paars glas, rondom gezandstraald met afbeelding van hartjes. Deze kleine urn is 14cm hoog, de inhoud is ca. 50ml. De urn is eenvoudig te voorzien van crematie-as door een kleine opening aan de onderzijde. Een naam kunnen wij optioneel voor u plaatsen op het glas.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Glaskleur druppel

Graveertekst

RVS staander

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
14cm
Materiaal
glas
Inhoud
50ml

Druppel urn Frosted in Paars glas met transparante Hartjes.

Een nieuwe druppel urnen collectie waarbij de urn rondom is gezandstraald. De uitsnede zijn bij deze urn liefdevolle hartjes. De askamer is semi-transparant. Dat wil zeggen dat de inhoud deels zichtbaar is door de tekening van de hartjes. Deze uitsnede wordt door vakmensen met de hand aangebracht op de druppel urn van glas. De druppel is hoog 14cm, de inhoud van de askamer is ca. 50ml. Deze druppel urn is leverbaar in verschillende formaten en inhoud bij Gedenk Idee in Zeeland.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit druppel as-gedenkornament is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Gold-Green (semi-transparant), Opake-Nature (niet transparant) en Opake-Turquoise (eveneens niet transparant). Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand  vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek. De urnen collectie maakt deel uit van de Eeuwige Roos, Gedenk Idee Memorial Shop is erkend dealer, wij zijn u graag van dienst met het maken van een keuze voor een mooie urn voor uw dierbare huisdier.

RVS staander voor Druppel urn (50ml)
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag !

Optioneel kunnen wij ook een (korte) naam graveren op de druppel urn.
 

D E T A I L S
hoogte H=14cm
inhoud 50ml

contactinformatie

Druppel urn 14cm in Paars met Harten (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn 14cm in Paars met Harten (50ml)

Meest recente reviews

,