opc_loader

Druppel urn in Goud-Groen met roos (260ml)

Artikelnr: F-U01M-GG-ROOS

Glasdruppel urn met roos

Een prachtige druppel in goud-groen glas, rondom gezandstraald met afbeelding van een roos. Deze druppel urn is 19cm hoog, de inhoud is ca. 260ml. De urn is eenvoudig te voorzien van crematie-as van uw dierbare door een kleine opening aan de onderzijde.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Glaskleur druppel

Graveertekst

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
glas
Inhoud
260ml
Formaat
19cm

Druppel urn van glas Frosted Gold-Green met roos.

Een nieuwe urnen collectie waarbij de urn rondom is gezandstraald. De uitsnede is hierbij een symbolische roos. De askamer is niet transparant. dat wil zeggen dat de inhoud niet zichtbaar is door de tekening van het hartje en de roos. Deze uitsnede wordt door vakmensen met de hand aangebracht op de druppel urn van glas. De druppel is hoog 19cm, de inhoud van de askamer is ca. 260ml.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit druppel as-gedenkornament is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Gold-Green, Rosé-Gold, Opaque Nature en Opaque Turquoise. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand  vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.

Optie voor extra tekst
Naast de afbeelding is plaatsing mogelijk van een naam of een kleine tekst. Voor een goed advies: neem contact op met onze klantenservice

De druppelurnen collectie maakt deel uit van de Eeuwige Roos, Gedenk Idee Memorial Shop is erkend dealer, wij zijn u graag van dienst met het maken van een keuze voor een mooie urn voor uw dierbaren.

D E T A I L S
hoogte H=19cm
inhoud 260ml

contactinformatie

Druppel urn in Goud-Groen met roos (260ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn in Goud-Groen met roos (260ml)

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items