opc_loader

Gedenksteen met 2 bogen 40x45cm en bronzen landschap

Artikelnr: A21-landschap

Gedenksteen van natuursteen op sokkel gedecoreerd met twee bogen en een bronzen landschap. De steen heeft een decoratieve afronding, hierbij is voldoende ruimte voor een persoonlijke tekst. Het monument is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen waarbij de tekst wordt gegraveerd in het monument.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

309,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen + brons
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
40x45cm

Gedenksteen met 2 bogen en bronzen landschap op sokkel.

Dit mooi vormgegeven gedenksteen is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen waarbij de letters kunnen worden ingekleurd in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, deze (meer)prijs is afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie.

 Opgave van persoonlijke tekst

U kunt uw eigen tekst ingeven in het tekstveld wat volgt bij het afronden van de bestelling.
Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk met uw persoonlijke tekst en wellicht bijzondere wensen. Neemt u hiervoor gerust met ons (telefonisch) contact op.
Eventuele correcties na de eerste drukproef verwerken wij voor een nieuwe drukproef. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord van de toegezonden proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na uw akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Lettertype:
Er zijn vele lettertypes mogelijk, een overzicht van lettertypes kunt u bekijken bij Extra informatie

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

contactinformatie

Lettertypes:

Gedenksteen met 2 bogen 40x45cm en bronzen landschap heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen met 2 bogen 40x45cm en bronzen landschap

Meest recente reviews

,