opc_loader

Gedenksteen 30x40cm op aluminium steuntjes met bronzen duiven

Artikelnr: g3040-duiven

Gedenksteen 30x40cm met duiven in brons. Dit prachtige monument heeft een afbeelding van een symbolische zonsondergang in bladgoud. Onder deze decoratie is ruimte voor een mooie tekst als herinnering aan uw dierbaren. De gedenksteen is leverbaar in 6 kleuren natuursteen en verschillende tekstkleuren.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

Steun gedenksteen

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
30x40cm
Materiaal
natuursteen + brons

Gedenksteen 30x40cm op 2 aluminium met ondergaande zon.

Deze platte gedenksteen met bronzen duiven staat op 2 aluminium steuntjes en is leverbaar in 6 kleuren. Bijzonder is hierbij de afbeelding van de zon met zonnestralen welke zijn ingelegd met bladgoud. De inkleuring van de gegraveerde letters is naar keuze in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, deze (meer)prijs is afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie.

 Opgave van persoonlijke tekst

U kunt uw eigen tekst ingeven in het tekstveld wat volgt bij het afronden van de bestelling.
Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk met uw persoonlijke tekst en wellicht bijzondere wensen. Neemt u hiervoor gerust met ons (telefonisch) contact op.
Eventuele correcties na de eerste drukproef verwerken wij voor een nieuwe drukproef. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord van de toegezonden proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na uw akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Lettertype:
Er zijn vele lettertype's mogelijk, een overzicht van lettertypes kunt u bekijken bij Extra informatie

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

contactinformatie

Lettertypes:

Gedenksteen 30x40cm op aluminium steuntjes met bronzen duiven heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen 30x40cm op aluminium steuntjes met bronzen duiven

Meest recente reviews

,