opc_loader

Menu

Druppel urn van kristalglas Big Purple (200ml)

Artikelnr: U03-purple

Urn druppel Big Purple van kristalglas

Een sierlijke urn met een opake askamer inhoud ca. 200ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleurvarianten bij Gedenk Idee Memoriam Shop en zijn elk met de hand vervaardigd van glas. De urn kunt u zelf eenvoudig voorzien van een beetje crematie-as, indien gewenst doen wij dat graag voor u.

235,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Materiaal
kristalglas
Inhoud
200ml
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=23cm

Glasreliek druppel urn Big Purple.

Dit prachtige as-gedenkornament heeft de vorm van een sierlijke grote druppel. De kleurschakering van de grote druppel is opgebouwd uit een opake (niet transparante) melkwitte onderzijde die vervolgens doorloopt in een krachtige paarse kern. De grote druppel is afgewerkt met sierlijke lijnen in de kleuren wit en donker cognac. In de melkwitte kern bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden.

Een zelf-hechtende sluitplaat draagt zorg voor de afsluiting aan de zonderzijde, dit as-reservoir is niet transparant waardoor het crematie-as niet zichtbaar is. De grote druppel is meer dan een as-gedenkornament. Het is een waar kunstwerk ter herinnering aan uw dierbare. Deze grote druppel is ook verkrijgbaar in de kleuren: roze, zwart en een kleurencombinatie van geel en blauw. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en worden met de hand vervaardigd. Dit maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=23cm

contactinformatie

Druppel urn van kristalglas Big Purple (200ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Druppel urn van kristalglas Big Purple (200ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Druppel urn van kristalglas Big Purple (200ml)