opc_loader

Pebbles knuffel Hart Frosted met vlinders: blauw incl. standaard (50ml)

Artikelnr: F-U39MHB-VLD

Pebbles knuffel Hart mini urn in blauw

Een knuffel gedenkornament geschikt voor een klein beetje crematie-as, een haarlok of een stukje kleding als aandenken aan uw dierbare. Met een zelf-hechtend sluitplaatje aan de onderzijde wordt het as-reservoir afgesloten.Het Frosted hartje is leverbaar in verschillende kleuren en gravure.

Graveertekst

115,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
50ml
Formaat
ca. 10cm

Pebbles Hart Frosted: Blauw met vlinders (incl. standaard).

Glas gedenkornament met 50ml askamer. Dit middelgrote hart mini urn is veel zorg en met de hand vervaardigd. In het midden van de Pebble bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. De hoeveelheid is ca. 50ml en dat is meer dan de andere hartjes. Door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten aan de onderzijde. Het as-reservoir van deze Pebble blauw is niet transparant waardoor de crematie-as niet zichtbaar is.

Optie voor extra tekst
Naast de afbeelding is plaatsing mogelijk van een naam of een kleine tekst. Voor een goed advies: neem contact op met onze klantenservice ! 

Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij een bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland, hiervoor waarderen wij een afspraak. 
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
inhoud 50ml
standaard inclusief

contactinformatie

Pebbles knuffel Hart Frosted met vlinders: blauw incl. standaard (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pebbles knuffel Hart Frosted met vlinders: blauw incl. standaard (50ml)

Meest recente reviews

,