opc_loader

Pebbles knuffel urn Hart: blauw Inclusief standaard

Artikelnr: U36HRT-blw
Eeuwige Roos

Pebbles knuffel Hart mini urn inclusief standaard

Een knuffel gedenkornament geschikt voor een klein beetje crematie-as, een haarlok of een stukje kleding als aandenken aan uw dierbare. D.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje aan de onderzijde wordt het as-reservoir afgesloten. Deze Pebbles urn kleur Blauw inclusief standaard | Uw voordeelprijs is € 37,95 bij Gedenk Idee

45,00 37,95 U bespaart: 16%
Levertijden
Levertijd:
Vaak uit voorraad leverbaar
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
3,50
Kenmerken
Materiaal:
kristalglas
Inhoud:
20ml
Formaat:
65x65x35mm

Pebbles mini urn Hart met askamer voor crematie-as: Blauw

Glas gedenkornament met kleine askamer. Deze mini urn is veel zorg en met de hand vervaardigd. In het midden van de Pebble bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. De hoeveelheid is ca. 50ml. Door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten aan de onderzijde. Het as-reservoir van de Pebble blauw en de Pebble groen is semi-transparant waardoor de crematie-as deels zichtbaar is. Bij het Pebble hartje in de kleur geel/wit en zwart/wit is de inhoud niet zichtbaar. Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u in onze showroom in Zeeland, hiervoor waarderen wij een afspraak. 

De Pebble mini urn Hart is leverbaar in verschillende kleuren, in combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en een prachtige uitstraling. Deze knuffelurnen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleurschakeringen bij Gedenk Idee in Zeeland.

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat + inhoud 65x65x35mm / 20ml
standaard inclusief

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

Laatst bekeken items