opc_loader

Menu

Urn in brons met kaarshouder - Kat - The light of your soul

Artikelnr: 695

Urn in brons met kleine askamer. De The light of your soul is een design urn in brons gegoten. De ronde urn met kaars heeft een doorsnede van 12.5cm. Rondom heeft deze dierenurn pootafdrukjes van een poes. De inhoud van deze design urn is ca. 500ml crematie-as.

275,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
doorsnede ca. 12,5cm
Materiaal
brons
Inhoud
500ml

Kat - The light of your soul in brons gegoten.

Design urn in brons gegoten met kaarshouder. De crematie-as van uw poes of kat krijgt in deze Light Of Your Soul een prachtige rustplaats. De ronde mini urn heeft een kleine verborgen askamer in het voetstuk. Deze askamer heeft een inhoud voor ongeveer 500ml crematie-as.

De design urn heeft een doorsnede  van ca. 12.5cm en vormt een onopvallend gedenkteken voor plaatsing in huis. De dierenurn heeft een uniek uiterlijk en is rondom prachtig gedecoreerd met pootafdrukken waarbij u uw dierbare huisdier op gepaste wijze kunt herdenken.

Brons is een legering van koper en tin en werd in de klassieke oudheid zowel door Grieken, Etrusken als Romeinen gebruikt in de beeldhouwkunst.
 

D E T A I L S
formaat Ø = circa 12,5cm
inhoud 500ml
kleur donkerbruin

Urn in brons met kaarshouder - Kat - The light of your soul heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn in brons met kaarshouder - Kat - The light of your soul
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn in brons met kaarshouder - Kat - The light of your soul