opc_loader

Menu

Mini urnen van keramiek met foto huisdier op deksel

Artikelnr: VW-dierenfoto-urn

Urn van keramiek met fotoportret, vingerafdruk of initialen. Deze kleine urnen van keramiek zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren en worden gepersonaliseerd door een uniek dekseltje met opdruk. De urn heeft een doorsnede van 9cm, het kleine ronde dekseltje is 5cm. Elk exemplaar wordt met de hand gemaakt door een keramiste uit Belgie.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking deksel mini urn

Kleur mini urn

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
50ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
6x9cm

Urn van keramiek met foto huisdier op dekseltje.

De handgemaakte keramische mini-urnen worden in België vervaardigd door Marnic De Langhe. Deze kleine aandenkens kunnen worden gepersonaliseerd door middel van een ronde porseleinfoto. Deze foto heeft een diameter van 5cm en wordt bovenop de urne gelijmd. Er kan worden gekozen om een afbeelding van de overledene op de urne te plaatsen, maar andere opties zijn eveneens mogelijk. Dan denken we bijvoorbeeld aan het overbrengen op het porselein van de initialen van de overledene, een kleine illustratie of een vingerafdruk. Een persoonlijk klein aandenken wat wij graag samen met u bespreken.

De keramiek mini urn is leverbaar in 4 kleuren, het dekseltje is hierbij uniek en persoonlijk. U kunt ons heel eenvoudig een foto of afdruk toesturen via ons bestelsysteem. In overleg met u wordt een ontwerp gemaakt en vervolgens aangeboden voor beoordeling. Bij akkoord wordt deze door de keramiste vervaardigd. Voor het dekseltje met uw persoonlijke opdruk kunt u kiezen voor zwart-wit of full-colour (meerprijs 20 Euro). Zwart-wit is een goede keuze voor een vingerafdruk of initialen. Wilt u een fotoportret op het dekseltje? ,  dan is deze foto in kleur natuurlijk het mooiste.

Een naam met een datum kan eveneens worden geplaatst op het dekseltje. De gewenste tekst en / of foto kunt u opgeven in het bestelsysteem of u stuurt deze eenvoudig toe met met e-mail naar onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
levertijd 3 weken

contactinformatie

Mini urnen van keramiek met foto huisdier op deksel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Mini urnen van keramiek met foto huisdier op deksel
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Mini urnen van keramiek met foto huisdier op deksel