opc_loader

Menu

Urn in creme-wit parelmoer + waxine en hart van kristal (400ml)

Artikelnr: H26701

Mini urn van keramiek in de kleur creme-wit parelmoer met een hart van kristal. Deze kleine urn heeft aan de bovenzijde een uitsparing voor een kaarsje en geschikt voor ca. 400ml crematie-as. Het formaat van deze kleine keramiek urn is hoog 130mm met een doorsnede van 90mm.

125,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
400ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
130mm / Ø90mm

Urn van keramiek creme-wit parelmoer + waxine: Hart van kristal.

Een kleine urn van in creme-wit keramiek met aan de bovenzijde een uitsparing voor een waxine. Een brandend kaarsje geeft extra aandacht voor uw dierbare welke u wilt gedenken. Het urntje heeft een askamer voor ca. 400ml crematie-as. Dat is doorgaans een klein deel van de inhoud van de asbus welke u in ontvangst neemt bij het crematorium. De urn is bedoeld voor plaatsing binnenshuis, dit keramiek is niet weerbestendig en dus niet geschikt voor plaatsing buitenshuis. 

Het plaatsen van een hoeveelheid crematie-as is eenvoudig via de vuldop-opening aan de onderzijde, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.
 

D E T A I L S
formaat Ø=90mm
hoogte H=130mm

contactinformatie

Urn in creme-wit parelmoer + waxine en hart van kristal (400ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn in creme-wit parelmoer + waxine en hart van kristal (400ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn in creme-wit parelmoer + waxine en hart van kristal (400ml)