opc_loader

Menu

Urn in Crémewit + waxine handgeschilderd: Vogeltrek

Artikelnr: 26162

Mini urn van keramiek in een creme-witte kleur. Deze kleine urn heeft aan de bovenzijde een uitsparing voor een kaarsje. De urn is 130mm hoog, de inhoud voor crematie-as ongeveer 400ml. Deze kleine unieke urn is met de hand geschilderd met vogels.

155,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
400ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
130mm / Ø=90mm

Urn met cremewitte ondergrond + waxine: Vogeltrek.

Een kleine urn van keramiek in Cremewit met aan de bovenzijde een uitsparing voor een waxine. Een brandend kaarsje geeft extra aandacht voor uw dierbare welke u wilt gedenken. Het urntje heeft een askamer voor ca. 400ml crematie-as. Dat is doorgaans een klein deel van de inhoud van de asbus welke u in ontvangst neemt bij het crematorium. De urn is bedoeld voor plaatsing binnenshuis, dit keramiek is niet weerbestendig en niet geschikt voor plaatsing buitenshuis.

Deze kleine urn is met de hand beschillderd, de weergave is een zogenaamde Vogeltrek met vele vogels op weg naar een andere bestemming. 

Het plaatsen van een hoeveelheid crematie-as is eenvoudig via de vuldop-opening , indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.
 

D E T A I L S
formaat Ø=90mm
hoogte H=130mm

contactinformatie

Urn in Crémewit + waxine handgeschilderd: Vogeltrek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn in Crémewit + waxine handgeschilderd: Vogeltrek
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn in Crémewit + waxine handgeschilderd: Vogeltrek