opc_loader

Menu

Raya urn Vierkant met niet-verzonken waxinehouder

Artikelnr: BW2561

Deze "vierkante" Raya is een metalen urn in zilverkleur met waxinehouder van glas. Dit waxine-glas is leverbaar in verschillende kleuren, het metaal heeft rondom een mooie glansband. Deze metalen urnen zijn ontworpen door beeldend kunstenaar Suzanne Bohncke. De Raya is leverbaar in Rond & Vierkant bij Wouter van Gedenk Idee in Zeeland. Onder de waxinehouder is een askamer voor een beetje crematie-as, een haarlok of een stukje kleding  als tastbaar aandenken aan de persoon.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst op urn

Kleuren van waxine glas Raya

95,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Vaak uit voorraad leverbaar
Materiaal
metaal + glas
Inhoud
50ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=120mm / 60x60mm

Urn met waxine: Raya (vierkant) met verschillende glaskleuren.

Deze waxinehouder Raya is vierkant gevormd, de afwerking is satijn, gecombineerd met hoogglans band rondom. Voor de crematie-as is een klein fluwelen zakje bijgeleverd, dit zakje kunt u plaatsen in de houder. Bij deze Raya is de waxinelichthouder van glas niet verzonken en duidelijk zichtbaar. Voor dit glas bieden wij u een kleurkeuze. Onze metalen urnen zijn ontworpen door Suzanne Bohncke en worden elk met de hand gemaakt. De metalen houder in zilverkleur met waxineglas is 120mm hoog. De binnenzijde is hol en geschikt voor een kleine hoeveelheid crematie-as. Bij gebruik in huis is deze kaarshouder onherkenbaar als urn.

Een persoonlijk inscriptie is mooie aanvulling bij elk gedenkteken, bijvoorbeeld een naam en/of een datum. Op verzoek kunnen wij u hiervoor een prijs aanbieden. De kosten zijn mede afhankelijk van aantal plaatsen van gravering (voor- en/of achterzijde) en hoeveelheid tekst. De gravering moet perfect zijn en wordt uitsluitend verricht door een gespecialiseerd bedrijf met een levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Er zijn verschillende lettertypes mogelijk:

D E T A I L S
formaat 60x60mm
hoogte H=120mm

contactinformatie

Raya urn Vierkant met niet-verzonken waxinehouder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Raya urn Vierkant met niet-verzonken waxinehouder
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Raya urn Vierkant met niet-verzonken waxinehouder