opc_loader

Urn Tsubo in kristalglas (drie formaten)

Artikelnr: db-urn-glas-tsubo-rond

Tsubo van glas Rond met uniek deksel

Deze Tsubo urn wordt in opdracht vervaardigd door een Nederlandse glasblazer. Een uniek rond gevormde urn, leverbaar in verschillende formaten met inhoud. De vulopening voor het plaatsen van de asbestemming is aan de bovenzijde, deze wordt afgesloten met een speciaal geslepen en gepolijste sluiting. Elk exemplaar is uniek en vrij uit de hand gevormd van glas. De levertijd van Tsubo is ca. 6 weken.

350,00
Formaat urn
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
Levertijd ongeveer 6 weken
Kenmerken
Formaat:
naar keuze
Materiaal:
glas
Inhoud:
naar keuze
Weerbestendig:
niet geschikt voor buiten

Urn Tsubo van glas in drie formaten leverbaar.

Deze Tsubo is een eigen creatie van onze meester glasblazer. De urn wordt vrij uit de hand gevormd, dat betekend dat elk exemplaar uniek is. Er zijn geen twee gelijke urnen. De urn is dikwandig met rondom cirkelvormige lijnen. De Tsubo kent drie formaten met een inhoud naar keuze van ca. 300, 750 en 1500ml. De glazen urn heeft aan de bovenzijde een vulopening voor het plaatsen van de asbestemming. Deze opening wordt afgesloten met een speciaal geslepen en gepolijste sluiting. Het plaatsen van de asbestemming is geen moeilijke handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Houdt u rekening met een beperkte inhoud van deze Tsubo urn, de hoeveelheid crematie-as van een volwassenen is gemiddeld ca. 3,5 liter. 

De Tsubo urn kent verschilllende kleurpatronen en texturen naar keuze, hierdoor is elke Tsubo urn uniek. Door de ambachtelijke vervaardiging kan geen garantie worde gegeven voor een exacte afmeting. De inhoud van de urn is niet zichtbaar.

Kleuren:
De glaskleuren voor onze glasrelieken zijn eindeloos. Voor het maken van een kleurkeuze is een kleurenkaart beschikbaar. Zie hiervoor Tabblad Extra informatie

D E T A I L S
small Ø=13cm / H=17cm / 300ml €350
medium Ø=14cm / H=21cm / 750ml €440
large Ø=16cm / H=24cm / 1500ml €525

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.
 

Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €125

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items