opc_loader

Menu

Urn met waxinehouder Wave in satijn gecombineerd met hoogglans

Artikelnr: BW2692

Waxinelichthouder in satijn gecombineerd met hoogglans, de Wave is een metalen mini urn in zilverkleur met glazen waxinehouder in een blanco doorzichtige kleur. De Wave urnen zijn leverbaar in verschillende bewerkingen bij Gedenk Idee Zeeland.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

122,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
metaal + glas
Inhoud
750ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=110mm

Urn met waxine de Wave in satijn gecombineerd met hoogglans.

Deze waxinelichthouder is ontworpen door kunstenaar Suzanne Bohncke. Door het gebruik van verschillende metalen en polijstingen hebben deze waxinelichthouder een moderne uitstraling en zijn deze kleine urnen meer moderne woonaccessoires. De Wace collectie kent 4 verschillende bewerkingen. Bij deze Wave is de bovenzijde satijnkleurig en de onderzijde glanzend afgewerkt. De crematie-as wordt geplaatst in een klein fluwelen zakje welke is bijgeleverd. Een design urn met een inhoud voor ca. 750ml crematie-as.

Een mooie aanvulling op dit gedenkteken is een persoonlijke inscriptie op de waxinelichthouder, bijvoorbeeld een naam met datum. Op verzoek kunnen wij u hiervoor een prijs offreren. De kosten voor een gravure is afhankelijk van de hoeveelheid tekst , bij een naam met datum is dit ongeveer 35 Euro. Een gravering is niet eenvoudig op het ronde oppervlak en wordt verricht door een gespecialiseerd bedrijf en heeft een levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Er zijn verschillende lettertypes mogelijk:

lettertypes

D E T A I L S
inhoud ca. 750ml
hoogte H=110mm

contactinformatie

Urn met waxinehouder Wave in satijn gecombineerd met hoogglans heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn met waxinehouder Wave in satijn gecombineerd met hoogglans
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn met waxinehouder Wave in satijn gecombineerd met hoogglans