opc_loader

Menu

Urn met waxinehouder Wave satijn gepolijst met mat-wit

Artikelnr: BW2693

Waxinelichthouder Wave satijnkleurig met een mat-witte onderzijde , een metalen urn in zilverkleur met een kleine waxinehouder van glas. Deze metalen urnen collectie is ontworpen door beeldend kunstenaar Suzanne Bohncke. De Wave urnen zijn leverbaar in verschillende bewerkingen bij Gedenk Idee Zeeland.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

122,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=110mm
Materiaal
metaal + glas
Inhoud
750ml

Urn met waxine Wave satijnkleurig met een mat-witte onderzijde.

Deze waxinelichthouder is ontworpen door kunstenaar Suzanne Bohncke. Door het gebruik van verschillende metalen en polijstingen hebben deze waxinelichthouder een moderne uitstraling en zijn deze kleine urnen meer moderne woonaccessoires. De Wace collectie kent 4 verschillende bewerkingen. Bij deze Wave is de bovenzijde satijnkleurig en de onderzijde in mat-wit. De crematie-as bij de Wave urnen wordt geplaatst in een klein fluwelen zakje welke is bijgeleverd, een design urn met een inhoud voor ca. 750ml crematie-as.

Een mooie aanvulling op dit gedenkteken is een persoonlijke inscriptie op de waxinelichthouder, bijvoorbeeld een naam met datum. Op verzoek kunnen wij u hiervoor een prijs offreren. De kosten voor een gravure is afhankelijk van de hoeveelheid tekst , bij een naam met datum is dit ongeveer 35 Euro. Een gravering is niet eenvoudig op het ronde oppervlak en wordt verricht door een gespecialiseerd bedrijf en heeft een levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Er zijn verschillende lettertypes mogelijk:

lettertypes

D E T A I L S
inhoud ca. 750ml
hoogte H=110mm

contactinformatie

Urn met waxinehouder Wave satijn gepolijst met mat-wit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn met waxinehouder Wave satijn gepolijst met mat-wit
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn met waxinehouder Wave satijn gepolijst met mat-wit