opc_loader

Menu

Gedenksteen: Heengaan doet verdriet, maar toch vergeten wij jou niet

Artikelnr: A137P

Gedenksteen met gedenktekst en landschap: Heengaan doet verdriet, maar toch vergeten wij jou niet. Een persoonlijke tekst of gedicht of een herkenbare uitspraak van uw dierbaren is optioneel ook mogelijk. Deze gedenkstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en tekstgravure.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Askamer + afsluitdop

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Formaat
8x11x8cm
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja

Gedenksteen 8x11x8cm: Heengaan doet verdriet, maar toch vergeten wij jou niet.

Deze kubus gedenksteen is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen. Wij bieden u graag een aantal voorbeelden in ons assortiment, een eigen tekst is natuurlijk ook mogelijk. De inkleuring van de gegraveerde letters en tekening is mogelijk in Oker, Wit en Zilver. Goud is ook een optie, dit bladgoud heeft echter een meerprijs afhankelijk van het aantal letters. Na ontvangst van uw tekstopgaaf sturen wij u een kosten indicatie.

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw eigen en persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld bij het afronden van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een tekstontwerp. Belangrijk is hierbij de controle van eventuele namen en data. Wij maken voor u graag een mooi ontwerp, echter bij opgaaf van heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Bekijkt u daarom de vele voorbeelden op onze website voor een indruk van de hoeveelheid tekst. 
Na uw akkoord wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd is ongeveer 15 werkdagen.
Let op, de meerprijs voor een persoonlijke tekst is 10 Euro.

Lettertype:
Een veel gebruikte lettertype is Ariël, deze wordt gegraveerd en ingekleurd met uw kleurkeuze.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Askamer Ø12mm voor een beetje crematie-as
Op verzoek kunnen wij een boorgat maken voor plaatsing van een beetje crematie-as of een ander klein symbolisch aandenken. Deze askamer wordt afgesloten met een rubber dopje. Zo maakt u van deze gedenksteen ook een kleine urn. Het boorgat maken wij aan achterzijde van de gedenksteen (tegenovergesteld aan tekstvlak).

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

contactinformatie

Gedenksteen: Heengaan doet verdriet, maar toch vergeten wij jou niet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen: Heengaan doet verdriet, maar toch vergeten wij jou niet
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen: Heengaan doet verdriet, maar toch vergeten wij jou niet