opc_loader

Menu

Glasreliek Traan met deeltjes crematie-as (drie formaten)

Artikelnr: glasreliek-trn

Glasreliek Traan met deeltjes crematie-as

De Traan is een reliek en exclusief van glas voor u vervaardigd. In dit glasobject wordt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. Enkele theelepeltjes is hiervoor voldoende. De Traan is leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee. Er zijn vele kleuren mogelijk voor de vervaardiging van dit persoonlijk gedenkteken. Neemt u gerust contact op voor aanvullend advies.

Glasreliek formaat

Kleurkeuze 1

Kleurkeuze 2

230,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Formaat
naar keuze
Materiaal
glas
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten

Glasreliek en gedenkobject Traan met deeltjes crematie-as.

Dit glasobject wordt op bestelling vervaardigd. Ieder gedenkteken wordt met de mond geblazen en vrij uit de hand gevormd. Dit maakt elk exemplaar uniek. De Traan is leverbaar in 3 formaten. In de traan wordt verwerkt een kleine hoeveelheid crematie-as van uw dierbare, dit is zichtbaar in het glasobject. De crematie-as wordt verwerkt in het glasobject en geeft een fraaie vleug in dit gedenkteken. Een klein beetje crematie-as kunt u met een aangetekende PostNL zending aan ons beschikbaar stellen. Op verzoek kunnen wij toesturen een speciale envelop zodat u deze (aangetekend) aan ons kunt retourneren. Natuurlijk kunt ook langskomen in onze showroom in Zeeland.

Wij zijn u graag van dienst om u te adviseren voor een mooie keuze.

Overdracht crematie-as:
U kunt dit persoonlijk overhandigen in onze showroom of met PostNL (aangetekend) opsturen. Zie aanvullende informatie hieronder bij Tabblad Extra informatie

Keuze voor Transparant glas of Opaak glas:
- Transparant: de crematie-as is zichtbaar door het glas heen, hierbij zijn meerdere kleuren mogelijk.
- Opaak: de cremate-as is alleen zichtbaar welke aan de oppervlakte ligt.
U kunt uw keuze eenvoudig opgeven tijdens uw bestelling , heeft u kleur vragen, belt u ons gerust.
 

D E T A I L S
small ca. 8x16cm €230
medium ca. 10x18cm €265
large ca. 12x20cm €295

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.
 

Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Glasreliek Traan met deeltjes crematie-as (drie formaten) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Glasreliek Traan met deeltjes crematie-as (drie formaten)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Glasreliek Traan met deeltjes crematie-as (drie formaten)