opc_loader

Menu

Urn met waxine van kristalglas: MultiColor (45ml)

Artikelnr: U28MC

Tealight met waxinehouder en kleine askamer in kristalglas. Deze kleine urn kent verschillende kleurencombinaties. Aan de onderzijde is een kleine vulopening, de urn kunt u eenvoudig zelf vullen, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom. De Tealight is ca. 7cm hoog en heeft een volume inhoud van ca. 45ml.

RVS staander

85,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Vaak uit voorraad leverbaar
Materiaal
kristalglas
Inhoud
45ml
Formaat
H=7cm / Ø=9cm

T-light urnen met kleine askamer: MultiColor.

Onze kleine thealight valt onder de kleine as-gedenkornamenten. De Tealight as-gedenkornament is van kristalglas vervaardigd en leverbaar in verschillende kleuren. In de gekleurde voet van het as-gedenkornament bevindt zich een reservoir voor plaatsing van een symbolische hoeveelheid crematie-as. De as wordt rondom omgeven door een gekleurde askamer en daardoor minder opvallend zichtbaar. Aan de bovenzijde van dit gedenkobject past een ronde waxine voor een Eeuwige vlam. 

Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De Tealight is meer dan een as-gedenkornament, het is een klein kunstwerk ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

RVS staander voor T-light urn
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag !

In het echt zijn deze urn glasrelieken veel mooier dan wij u op een foto kunnen tonen. 
 

D E T A I L S
formaat Ø=9cm
hoogte H=7cm

contactinformatie

Urn met waxine van kristalglas: MultiColor (45ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn met waxine van kristalglas: MultiColor (45ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn met waxine van kristalglas: MultiColor (45ml)