opc_loader

Menu

Jasseron armband met balkje en schroefdopje in 14k geelgoud

Artikelnr: o061

Armband in 14k geelgoud met balkje en askamer

Jasseron armband met balkje gemaakt van geelgoud. Dit balkje is 4mm breed en heeft een kleine askamer voor een beetje crematie-as, het balkje is bevestigd aan een 4mm brede armband. De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht en verzegeld.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

1.235,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Formaat
balkje = 4x20mm
Formaat (2)
armband = 4mm
Materiaal
14k geelgoud
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt

Jasseron armband met askamer in balkje met schroefdopje.

Deze Jasseron armband is 4mm dik en heeft een balkje met askamer bevestigd aan een collier met karabijnhaakje. Het gedenksieraad is vervaardigd in 14k geelgoud door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze geelgouden armband.

Deze gouden armband met balkje is 4mm dik en heeft een askamer met een schroefdopje, bij dit gedenksieraad verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as en verzegeld het schroefje.

U kunt ons een klein beetje crematie-as toezenden. Hiervoor bieden wij een speciale envelop met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

  • deze armband is ook leverbaar in Sterling zilver, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
formaat 4x20mm
armband inclusief (4mm)

contactinformatie

Jasseron armband met balkje en schroefdopje in 14k geelgoud heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Jasseron armband met balkje en schroefdopje in 14k geelgoud
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Jasseron armband met balkje en schroefdopje in 14k geelgoud