opc_loader

Menu

Ashanger Hart in zilverkleur met 7x zirkonia

Artikelnr: 191bp

Ashanger Hart in zilverkleur + 7x zirkonia

De ashanger Hart met een zirkonia is zilverkleurig, een prachtig hanger met 7 mooie zirkonia afgewerkt aan de rand van het hartje. Het gedenksieraad is uitgevoerd in 316L hoogwaardige edelstaal. De ashanger heeft de originele kleur edelstaal, dus deze kleur heeft de gehele ashanger en elke onderlaag hiervan. Optioneel is een gravure mogelijk zoals een naam of datum.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

24,95

Dit product is momenteel niet leverbaar

Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
30x20x5mm
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch

Ashanger Hart in zilverkleur + zirkonia.

Deze ashanger is zilverkleurig en heeft een prachtige symbolische vorm. De hanger is vervaardigd van 316L hoogwaardige edelstaal. De ashanger Hart heeft de originele kleur van glanzend edelstaal, dus deze kleur heeft de gehele ashanger en elke onderlaag hiervan. De askamer is geschikt voor een symbolische hoeveelheid crematie-as van uw dierbare, na het vullen wordt de askamer verzegeld middels het dichtschroeven met het schroefje. 

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze design ashanger Hart in zilverkleur wordt standaard geleverd met een fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet wilt dragen. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 30x20x5mm
materiaal 316L edelstaal
collier (zilverkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger Hart in zilverkleur met 7x zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Hart in zilverkleur met 7x zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Hart in zilverkleur met 7x zirkonia