opc_loader

Ashanger – Cilinder met zirkonia in goudkleur

Artikelnr: 421bp
Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Ashanger Clinder in goudkleur + zirkonia

Ashanger van edelstaal in goudkleur met zirkonia. Deze symbolische hanger is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering van pure kwaliteit. Het gedenksieraad is af te vullen met een symbolische hoeveelheid as. Een bijpassend getoond slangencollier is optioneel leverbaar voor € 8,95

28,95
Afvulsetje sieraden
Collier Edelstaal
Graveertekst
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
Ongeveer 7 werkdagen
Kenmerken
Inhoud:
symbolisch
Weerbestendig:
geschikt voor buiten
Graveerbaar:
beperkt
Formaat:
34x5mm
Materiaal:
L316 edelstaal

Ashanger Cilinder in goudkleur + zirkonia.

Deze schitterende edelstalen ashanger is nieuw in ons assortiment bij Gedenk Idee. Het gedenksieraad is zilverkleurig. Deze hanger is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering, van pure kwaliteit, met aan de onderkant een gedecoreerd touw voor de details. De ashanger is af te vullen met een symbolische hoeveelheid crematie-as. Deze ashanger leent zich bij uitstek ook om uw geliefde, dichtbij u te dragen. 

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze ashanger in goudkleur wordt standaard geleverd met een fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet wilt dragen. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.

D E T A I L S
formaat 45x5x5mm
materiaal 316L edelstaal
collier in goudkleur optioneel
levertijd ca. 7 werkdagen


Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €125

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100