opc_loader

Menu

Ashanger – Cilinder met zirkonia in zilverkleur

Artikelnr: 707bp

Ashanger Clinder in zilverkleur + zirkonia

Ashanger van edelstaal Hart met sleutel. Deze symbolische hanger is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering van pure kwaliteit. De vulopening bij dit hartje is aan de zijkant aangebracht. Het gedenksieraad is af te vullen met een symbolische hoeveelheid as. Een bijpassend getoond slangencollier is optioneel leverbaar voor € 7,95

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

26,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Graveerbaar
beperkt
Formaat
34x5mm
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Ashanger Cilinder in zilverkleur + zirkonia.

Deze schitterende edelstalen ashanger is nieuw in ons assortiment bij Gedenk Idee. Het gedenksieraad is zilverkleurig. Deze hanger is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering, van pure kwaliteit, met aan de onderkant een gedecoreerd touw voor de details. De ashanger is af te vullen met een symbolische hoeveelheid crematie-as. Deze ashanger leent zich bij uitstek ook om uw geliefde, dichtbij u te dragen. 

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze ashanger in zilverkleur wordt standaard geleverd met een fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet wilt dragen. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 34x5mm
materiaal 316L edelstaal
collier (zilverkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger – Cilinder met zirkonia in zilverkleur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger – Cilinder met zirkonia in zilverkleur
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger – Cilinder met zirkonia in zilverkleur