opc_loader

Menu

Ashanger Mama Design Hartje in goudkleurig edelstaal

Artikelnr: 110bp

Ashanger Mama design Hart in goudkleur

Onze ashanger Mama design is een fraai assieraad dat zeer geliefd is bij zowel dames als heren. U kunt het schitterende sieraad aan de bovenzijde vullen en stevig vastdraaien met de schroefdop. Een rouwperiode is een moeilijke tijd en met dit ashangertje heeft u altijd een tastbare herinnering waarmee u die speciale momenten met uw dierbare kunt herdenken.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

41,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
25x25x8mm
Materiaal
L316 edelstaal

Ashanger Mama design Hart: Forever in my Heart (no longer by my side).

Deze ashanger Mama design is een fraai assieraad dat zeer geliefd is bij zowel dames als heren. U kunt het schitterende sieraad aan de bovenzijde vullen en stevig vastdraaien met de schroefdop. Een rouwperiode is een moeilijke tijd en met dit ashangertje heeft u altijd een tastbare herinnering waarmee u die speciale momenten met uw dierbare kunt herdenken.

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd. Let op, de graveermogelijkheden zijn beperkt op dit sieraad.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Onze Mama design ashanger in goudkleur wordt standaard geleverd met een gratis fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet draagt. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 25x25x8mm
materiaal 316L edelstaal
collier (goudkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger Mama Design Hartje in goudkleurig edelstaal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Mama Design Hartje in goudkleurig edelstaal
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Mama Design Hartje in goudkleurig edelstaal