opc_loader

Ashanger met 6 hartjes rondom een ster in zilverkleur

Artikelnr: 2022bp

Ashanger Harten in zilverkleurig edelstaal

Een mooie ashanger in zilverkleur met 6 harten rondom een ster en geheel in zilverkleur. Deze kleine ashanger heeft aan de onderzijde een schroefdopje. Het vullen van dit sieraad met een beetje crematie-as is hierbij eenvoudig.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

29,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
22x22mm

Ashanger met 6 Hartjes in zilverkleur.

Deze ashanger is zilverkleurig en heeft een prachtige symbolische vorm. De hanger is vervaardigd van 316L hoogwaardige edelstaal. De ashanger met 6 hartjes heeft de originele kleur van glanzend edelstaal, dus deze kleur heeft de gehele ashanger en elke onderlaag hiervan. De askamer is geschikt voor een symbolische hoeveelheid crematie-as van uw dierbare.

Graveeropties
De graveermogelijkheden zijn wat beperkt op dit 6-voudige hart gedenksieraad. Zo mogelijk kunnen wij op elk hartje een letter plaatsen, een kleine naam (6 letters) of een datum op voor- en/of achterzijde is dus mogelijk.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze design ashanger Hart in zilverkleur wordt standaard geleverd met een fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet wilt dragen. 

Een bijpassend slangcollier geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.

Let op, dit gedenksieraad is uitlopend assortiment, levering is inclusief de getoonde opbergbox.

D E T A I L S
formaat 22x22mm
materiaal 316L edelstaal
collier (zilverkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger met 6 hartjes rondom een ster in zilverkleur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger met 6 hartjes rondom een ster in zilverkleur

Meest recente reviews

,