opc_loader

Menu

Ashanger Kolibrie in zilver

Artikelnr: 43bp

Ashanger Kolibrie, deze zilveren ashanger de kolibrie, staat symbool voor energie, oneindigheid en continuiteit. Hierbij is de vogel schitterend uitgevoerd in 925 sterling zilver. De hanger is rondom in de buitenste ring tevens afgewerkt in 925 sterling zilver.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Graveertekst

129,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Graveerbaar
beperkt
Formaat
21x21mm
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Zilveren ashanger Kolibrie in rond venster.

Onze zilveren ashanger Kolibrie is een prachtige en zeer veel gekozen dierbare herinnering. Dit designers ashangertje is gemaakt van 925 sterling zilver. Het is 21 x 21 mm groot en weegt 5,70 gram. Het is een uiterst verfijnde en prachtige rondvormige ashanger. Hierbij is de vogel schitterend uitgevoerd in 925 sterling zilver. De hanger is rondom in de buitenste ring tevens afgewerkt in 925 sterling zilver. De askamer bevindt zich aan de achterkant van de ashanger, een plekje voor uw meest waardevolle herinneringen.

De ashanger zilver, is voorzien van productie- serienummer van onze leverancier. Tevens zijn al onze zilveren assieraden voorzien van een goedkeurings stempel van onze leverancier. Tevens worden onze zilveren assieraden nauwkeurig onderworpen aan controles door onze edelsmid, dit om u de optimale kwaliteit te waarborgen. 

Gravering:
De achterzijde is geschikt voor een kleine gravering (een naam met datum), graag rekening houden met extra levertijd door de werkzaamheden van de graveerder (ongeveer 10 dagen).

Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland doen wij dat graag en kosteloos voor u.

Bij deze ashanger ontvangt u een eenvoudig collier in zilverkleurig edelstaal. Bekijk hier onze collectie colliers in Sterling zilver.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 21x21mm
collier edelstaal inclusief

contactinformatie

Ashanger Kolibrie in zilver heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Kolibrie in zilver
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Kolibrie in zilver

Laatst bekeken items