opc_loader

Ashanger in zilver de Levensboom

Artikelnr: 541bp

Ashanger de Levensboom in zilver met zirkonia steentjes. Een symbolische ronde hanger met opdruk van de levensboom, het formaat van de ashanger is 20x20x4mm waarbij de ashanger is gemaakt van hoogwaardig Sterling zilver.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Graveertekst

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Graveerbaar
beperkt
Formaat
20x20x4mm
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Zilveren ashanger de Levensboom met zirkonia.

De levensboom is een mooie ronde ashanger gedecoreerd met zirkonia steentjes. De vorm van deze prachtige ashanger, de Levensboom, staat symbool voor wijsheid bescherming kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. De boom is prachtig afgezet tegen een groene achtergrond. Daarnaast is het oog van de hanger tot in detail afgewerkt met zirkonia steentjes.

De ashanger van Sterling zilver is voorzien van productie- serienummer van onze leverancier, tevens zijn al onze zilveren assieraden voorzien van een goedkeurings stempel van onze leverancier. Onze zilveren assieraden worden nauwkeurig onderworpen aan controles door onze edelsmid, dit om u de optimale kwaliteit te waarborgen. 

Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, aan de achterzijde bevindt zich een schroefje waarin de symbolische hoeveelheid crematie-as kan worden afgevuld. Bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland doen wij dat graag én kosteloos voor u. Optioneel is een gravering mogelijk aan de achterzijde van de hanger, bijvoorbeeld een naam of een datum, voor advies zijn wij u graag van dienst.

Bij gravering graag rekening houden met een extra levertijd van ca. 10 dagen.

Bij deze ashanger ontvangt u een eenvoudig collier in zilverkleurig edelstaal. Bekijk hier onze collectie colliers in Sterling zilver.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 20x20x4mm
collier inclusief (edelstaal)

contactinformatie

Ashanger in zilver de Levensboom heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger in zilver de Levensboom
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items