opc_loader

Menu

Ashanger Teardrop met zirkonia

Artikelnr: 202bp

De Traan ashanger is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gepolijst en heeft een schitterende zilveren pure glans. De Zirkonia steentjes zijn fraai en uiterst secuur verwerkt. Dit zilveren gedenksieraad teardrop is een uiterst veel gekozen en geliefde manier van gedenken onder onze klanten. Dit mede om zijn prachtige symbolische waarde. Levering is inclusief Slangcollier van edelstaal.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Graveertekst

89,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
40x10x5mm

Zilveren Traan ashanger met zirkonia.

Deze ashanger is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gepolijst en heeft een schitterende zilveren pure glans. De zirkonia steentjes zijn fraai en uiterst secuur verwerkt. De zilveren ashanger teardrop is een uiterst veel gekozen en geliefde manier van gedenken onder onze klanten. Dit mede om zijn prachtige symbolische waarde. Een prachtige manier van gedenken en het symbolisch bij u dragen van uw geliefde, voor altijd ! Het getoonde slangcollier bij deze Teardrop ashanger is inclusief de getoonde speciale prijs van 99 Euro bij Gedenk Idee in Zeeland. 

De ashanger van Sterling zilver is voorzien van productie- serienummer van onze leverancier, tevens zijn al onze zilveren assieraden voorzien van een goedkeurings stempel van onze leverancier. Onze zilveren assieraden worden nauwkeurig onderworpen aan controles door onze edelsmid, dit om u de optimale kwaliteit te waarborgen.  

Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, aan de achterzijde bevindt zich een schroefje waarin de symbolische hoeveelheid crematie-as kan worden afgevuld. Bij uw bezoek aan onze showroom in Rotterdam doen wij dat graag én kosteloos voor u.

Optioneel is een gravure mogelijk op de achterzijde van deze hanger, bijvoorbeeld een naam en/of een datum. Bij gravering graag rekening houden met een extra levertijd (ongeveer 10 dagen). Voor advies zijn wij u graag van dienst.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 40x10x5mm

contactinformatie

Ashanger Teardrop met zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Teardrop met zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Teardrop met zirkonia

Laatst bekeken items