opc_loader

Menu

Ashanger Little Star van glanzend zilver

Artikelnr: 417bp

Prachtige high design (925) zilveren ashanger met een schitterend afwerkingsniveau. Het strakke design en de prachtige glans van het pure zilver maakt dit sieraad tot een heel memorabel en uiterst fraai gedenksieraad. Onze verfijndere subtielere versie, 925 little silver star is tot in het diepste detail uiterst secuur afgewerkt met prachtige lijnen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Graveertekst

69,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
15x12x5mm

Little Star ashanger van glanzend zilver.

Prachtige high design (925) zilveren ashanger met een schitterend afwerkingsniveau. Het strakke design en de prachtige glans van het pure zilver maakt dit sieraad tot een heel memorabel en uiterst fraai gedenksieraad. Onze verfijndere subtielere versie, 925 little silver star, is tot in het diepste detail, uiterst secuur afgewerkt met prachtige lijnen. Een prachtig subtiele en verfijnde manier van gedenken in zuiver (925) sterling silver Een prachtige manier van gedenken en het symbolisch bij u dragen, voor altijd ! Het getoonde slangcollier is inclusief de getoonde prijs van 79 Euro bij Wouter van Gedenk Idee in Zeeland.

De ster ashanger van Sterling zilver is voorzien van productie- serienummer van onze leverancier, tevens zijn al onze zilveren assieraden voorzien van een goedkeurings stempel van onze leverancier. Onze zilveren assieraden worden nauwkeurig onderworpen aan controles door onze edelsmid, dit om u de optimale kwaliteit te waarborgen. 

Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, aan de achterzijde bevindt zich een schroefje waarin de symbolische hoeveelheid crematie-as kan worden afgevuld. Bij uw bezoek aan onze showroom doen wij dat graag én kosteloos voor u. 

Optioneel is een kleine gravure mogelijk op de achterzijde van deze hanger, bijvoorbeeld een naam of een datum. Bij gravering graag rekening houden met een extra levertijd (10 dagen). Voor advies zijn wij u graag van dienst.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 15x12x5mm

contactinformatie

Ashanger Little Star van glanzend zilver heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Little Star van glanzend zilver
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Little Star van glanzend zilver

Laatst bekeken items