opc_loader

Menu

Bedel van massief glas met deeltjes crematie-as: Grijs

Artikelnr: GM11-grijs

Glasbedel kleur Grijs met crematie-as

Bedel van glas vervaardigd door een traditionele Nederlandse glasblazer. Een klein beetje crematie-as wordt verwerkt in dit exclusieve gedenksieraad. Deze grijze glasbedel is geschikt om te dragen in combinatie met de Pandora armband waarbij kleine deeltjes zichtbaar zijn in het gedenksieraad.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Bedel armband Snake

Kapje in zilver met tekst

75,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
glas
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
15x8mm

Glasbedel Pandora style met deeltjes crematie-as: Grijs.

De bedels van glas bij Gedenk Idee worden door een ambachtelijke glasblazer vervaardigd en geschikt om te dragen aan een Pandora armband. De binnenzijde van de glaskraal is voorzien van een zilveren huls. Dit beschermt het glas voor de wrijving met de armband. Elk model wordt met de hand vervaardigd en is daardoor uniek. Wij kunnen geen meerdere exact dezelfde exemplaren garanderen, het zijn stuk voor stuk "unica" exemplaren. De crematie-as wordt tijdens het vloeibaar maken van het glas tussen twee laagjes glas verwerkt en als decoratie als een streep in de glasbedel gewikkeld.

Voor de vervaardiging van deze grijze glaskraal is een theelepeltje crematie-as voldoende. Neemt u contact op met Gedenk Idee Memorialshop hoe u het beste een kleine hoeveelheid ons kunt toekomen. Natuurlijk kunt u ook langskomen op ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

Zilveren kapje met tekst
De bedel kan optioneel worden afgewerkt met een zilveren kapje inclusief gravering van een kleine tekst (Opa, Oma, Papa, Mama, datum of symbool). De ruimte hiervoor is beperkt tot ongeveer 9 tekens, dit is inclusief spaties en puntjes. Voor aanvullende informatie en plaatjes, zie tabblad Extra informatie op deze pagina. De gewenste tekst kunt u tijdens het bestelproces opgeven bij uw naam en adresgegevens.

Speciale aanbieding:
Bij uw bestelling van deze asbedels is optioneel leverbaar een mooie glanzende Snake armband, deze zilveren armband is beschikbaar in verschillende (pols)lengte vanaf 29 Euro. De ronde zilveren slangenarmband draagt zeer comfortabel dankzij z’n flexibele schakels. Het strakke uiterlijk en de hoogglans finish maken 'm gemakkelijk te combineren met andere sieraden. De armband is afgewerkt met ronde eindlussen en een sterke karabijnhaak. Dit sieraad is nikkelvrij en niet gerhodineerd.
 

D E T A I L S
inhoud gering
formaat 15x8mm

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

Letters en symbolen

borstkankerlintje voor glasbedel infinity afdruk glasbedel
borstkanker lintje dubbel hart open infinity
ster gravure voor glasbedel pootafdruk voor glasbedel open hart gravure glasbedel
ster pootafdruk open hart

tekst voor glasbedels

Tekst en/of gravure wordt aangebracht op zilverkapje zoals in deze turquoise bedel

Glasbedel turquoise met kapje

Bedel van massief glas met deeltjes crematie-as: Grijs heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Bedel van massief glas met deeltjes crematie-as: Grijs
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Bedel van massief glas met deeltjes crematie-as: Grijs