opc_loader

Menu

Ring van zilver met Hart askamer

Artikelnr: RG006

Deze zilveren ring van SeeYou gedenksieraden is ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Deze ring van Sterling zilver heeft een askamer aan de buitenzijde van de ring, het hartje, alwaar een beetje crematie as kan worden geplaatst. Hierdoor is de ring afgewerkt met een tastbare herinnering aan uw dierbare. Deze ring kunt u niet zelf voorzien van crematie-as, dat doen wij graag en kosteloos voor u.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Ringmaten SY in mm

SY harskleuren

SY lettertype

185,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
12mm breed

SeeYou ring in zilver met Hart askamer

De zilveren SeeYou ring RG006 is een ontwerp van edelsmid Rob Leurs en voorzien van een askamer aan de omtrek van de ring. Een klein beetje crematie-as kan hierin worden aangebracht. Deze as wordt door ons vermengd met een speciale epoxy hars welke wordt uitgehard met een UV lamp. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. 

Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze ring is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland. Neemt u gerust contact voor advies. Deze ring in zilver is leverbaar in een beperkt aantal ringmaten bij Wouter van Gedenk Idee.

Ringmaat
Alle maten kleiner dan 16mm en groter dan 19.75mm worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken en vermaak-kosten van €40. 

Harskleur
Het hartje in deze ring is leverbaar in verschillende kleuren, de hars wordt gemengd samen met een kleine hoeveelheid crematie-as.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd van ca. 2 weken.

Graveer mogelijkheden (prijs op nacalculatie):

  • Naam (+ €15 voor één woord. €5 per ieder volgend woord)
  • Datum (+ €15)
  • Handgeschreven tekst (+ €30 tot zes letters. €2.50 per iedere volgende letter)
  • Initialen (+ €10)
  • Pootafdruk (+ €40)
  • Symbolen: hart
  • ster - kruis - &-teken- infinity
     


lettertypes

Ring van zilver met Hart askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring van zilver met Hart askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring van zilver met Hart askamer

Laatst bekeken items