opc_loader

Ring van zilver met zirkonia Hart askamer

Artikelnr: RG005

De zilveren ring met zirkonia Hart RG005 van SeeYou gedenksieraden is ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Een beetje crematie-as wordt in het hartje aangebracht in deze ring van Sterling zilver. Deze ring kunt u niet zelf voorzien van as, dat doen wij graag en kosteloos voor u. De ring is leverbaar in een beperkt aantal ringmaten.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Ringmaten SY in mm

SY harskleuren

SY lettertype

185,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
8.5mm breed (max.)

SeeYou ring met zirkonia Hart.

SeeYou met zirkonia hart is een ontwerp van edelsmid Rob Leurs en voorzien van een askamer aan de omtrek van de ring. Een klein beetje crematie-as kan hierin worden aangebracht. Deze as wordt door ons vermengd met een speciale epoxy hars welke wordt uitgehard met een UV lamp. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. 

Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze ring is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland. Neemt u gerust contact voor advies. Deze ring in zilver is leverbaar in een beperkt aantal ringmaten. 

Ringmaat
Alle maten kleiner dan 16mm en groter dan 19.75mm worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken en vermaak-kosten van €40. 

Harskleur
Het hartje op deze ring is leverbaar in verschillende kleuren, de hars wordt gemengd samen met een kleine hoeveelheid crematie-as.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd van ca. 2 weken.

Graveer mogelijkheden (prijs op nacalculatie):

  • Naam (+ €15 voor één woord. €5 per ieder volgend woord)
  • Datum (+ €15)
  • Handgeschreven tekst (+ €30 tot zes letters. €2.50 per iedere volgende letter)
  • Initialen (+ €10)
  • Pootafdruk (+ €40)
  • Symbolen: hart
  • ster - kruis - &-teken- infinity
     


beschikbare lettertypes

Ring van zilver met zirkonia Hart askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ring van zilver met zirkonia Hart askamer

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items