opc_loader

Menu

FotoGlas 10x16cm: Bij elk afscheid wordt een herinnering geboren

Artikelnr: A152L

Bij elk afscheid wordt een herinnering geboren

Een mooie tekst in glas vereeuwigd op een voetstuk van graniet. Het glasmonument met voorbeeld tekst meet 10x16cm en is rechthoekig gevormd. Ook hier zijn verschillende voorbeeldteksten beschikbaar, maar uw eigen tekst of een mooi gedicht met eigen foto is natuurlijk het mooiste.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotoglas opties

120,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
glas + natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
10x16cm

Gedenkmonument FotoGlas 10x16cm + granietsokkel.

Bij elk afscheid wordt een herinnering geboren

Een uniek en persoonlijk glasmonument met een achtergrond naar keuze en een tekst. Het glazen fotokader meet 10x16cm en heeft een rechthoek vorm, het glas is geplaatst op een grijze sokkel van graniet. In dit 10x16cm assortiment tonen wij verschillende mooie teksten en achtergronden, u kunt echter ook u eigen tekst opgeven die past bij uw herinnering. Uw eigen tekst of gedicht kunt u aan ons doorgeven zodat wij voor u een voorbeeld kunnen maken. Een uniek ontwerp heeft een kleine meerprijs maar kent een grote toegevoegde waarde.

Als achtergrond kunt u kiezen voor een tekening of plaatje uit de getoonde voorbeelden. Ook bij dit monumentje is een eigen foto mogelijk met een meerprijs. Deze foto kunt u ons toezenden per e-mail of uploaden tijdens uw bestelling  U kunt deze ook persoonlijk aan ons overhandigen bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Het gewenste formaat van de foto is jpg, jpeg of gif. Hoe hoger de resolutie, hoe beter de foto. Neemt u gerust contact op voor een goed advies en een prijsindicatie.

Heeft u zelf een mooie tekst ? 
U kunt uw persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld tijdens uw bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een productvoorbeeld hoe dit eruit komt te zien. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken.  De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken duurt ca. 15 werkdagen na ontvangst van tekst en foto. 
 

D E T A I L S
formaat 10x16cm
materiaal glas + natuursteen

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

FotoGlas 10x16cm: Bij elk afscheid wordt een herinnering geboren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
FotoGlas 10x16cm: Bij elk afscheid wordt een herinnering geboren
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor FotoGlas 10x16cm: Bij elk afscheid wordt een herinnering geboren