opc_loader

Menu

Gedenksteen 20x15cm met Gerbera: Het leven is overgegaan

Artikelnr: A190f

Gedenksteen met Gerbera lasergravure samen met uw persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een naam met datum of een herkenbare uitspraak van uw dierbaren. Deze gedenksteentjes worden vaak gebruikt voor plaatsing bij een grafmonument of op een dierbaar plekje. Het formaat van dit gedenksteentje is 20x15cm.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

120,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
20x15cm
Materiaal
natuursteen

Gedenksteen van Marlin 20x15cm met Gerbera + uw persoonlijke tekst.

Het leven is overgegaan in kostbare herinneringen.

Een gedenksteen van Marlin natuursteen met een klein steuntje op de achterzijde. Dit steuntje is prettig bij plaatsing op de grond zodat u de tekst op afstand goed kunt lezen. De gedenksteen is gemaakt van Marlin, dit is een donkere soort natuursteen en geschikt voor een lasergravure. Natuursteen wordt vaak gebruikt voor gedenktekens buitenshuis, bijvoorbeeld op een begraafplaats of op een dierbaar plaatsje in uw woonomgeving. Op de vlakke zijde van de gedenksteen plaatsen wij naast het bosje Margrieten uw persoonlijke tekst.

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst eenvoudig toevoegen bij het doorlopen van uw bestelling. Met uw tekst maken wij voor u een proefdruk voor een indruk van de lasergravure. Na uw akkoord voor de proefdruk volgt de productie met een geschatte levertijd van ongeveer 10 tot 15 werkdagen. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. 
 

D E T A I L S
formaat 20x15cm
natuursteen Marlin

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Gedenksteen 20x15cm met Gerbera: Het leven is overgegaan heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen 20x15cm met Gerbera: Het leven is overgegaan
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen 20x15cm met Gerbera: Het leven is overgegaan